Schilderen met Cisca

Heb je altijd al wil leren tekenen en schilderen, dan is nu je kans.
Schilder- of tekenervaring is geen voorwaarde.
In deze cursus staat het plezier en ontwikkelen van ieders mogelijkheden op de eerste plaats. Daardoor is deze cursus is voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

De cursus wordt gegeven door Ciska Beukema.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ciska Beukema, ik woon en werk in Wergea. In Wergea, Drachten en Bakkeveen geef ik al langere tijd cursussen tekenen en schilderen.
In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Klassieke Academie in Groningen. Op deze academie heb ik 6 jaar les gehad waarbij ik veel leerde over schilder- en tekentechniek, materiaalkennis en hoe een cursus op te zetten.

Door deze opleiding en mijn ervaring kan ik bijna iedereen helpen om beter te leren tekenen en schilderen. De groepen waar ik nu lesgeef zijn heel divers, er zijn groepen volwassen, kinderen en ook ouderen. Veel cursisten die dachten dat ze geen talent hadden hebben er een prachtige hobby aan over gehouden.

De cursussen worden gegeven in blokken van twee keer 12 weken. Het 1e blok van september tot december en het 2e blok van januari tot april.

Gewerkt wordt met materiaal zoals potlood, pastel, aquarel en olieverf (materiaal voor eigen rekening)
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Ciska Beukema telefoon 06 29101138