Onze gebruikers:

Klik op de foto’s voor meer informatie.

Yellowbridgeclub Grijpskerk

Er wordt in 1 lijn gespeeld. Het bridgen is 1 x per 14 dagen op vrijdagmiddag.

Margreet de Nijs

De Yellowbridgeclub bestaat vanaf september 2018 en heeft inmiddels 30 leden. Er wordt in 1 lijn gespeeld. Het bridgen is 1 x per 14 dagen op vrijdagmiddag van 13.45 – 16.45 uur in Het Dorpsplein van de Nieuwe Wierde Grijpskerk.

Elke bridger van beginnend tot gevorderde speler is welkom.

Heb je belangstelling voor het bridgen of wil je meer informatie, neem dan contact op.

Werelddansen

Iedere donderdagmorgen wordt er gedanst op muziek uit verschillende landen.

Henny Tienstra

Iedere donderdagmorgen wordt er gedanst op muziek uit verschillende landen.

Van 9:45-11:00 uur met een pauze tussendoor met een kopje koffie/thee.

Het is leuk en gezellig.

De groep bestaat momenteel uit 15 dames o.l.v. Mw. P.v/d Veer.

Info bij:

Henny Tienstra tel.nr. 0594-212894

Ineke Hagemeijer tel.nr. 0594-213853

Popkoor Hadewijn

Plezier en passie voor het zingen staat voorop, maar aan ambitie ontbreekt het ons ook niet.

Ellis ten Have

Popkoor Hadewijn bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste vrouwen, variërend in leeftijd van rond de dertig tot in de zestig.

Hadewijn heeft als thuisbasis Grijpskerk, maar haar leden komen ook uit de wijde regio (bijv. Peize, Groningen, Grootegast, Zuidhorn en Zoutkamp).

We zingen elke donderdagavond (20.30 u – 22.00 u.) met veel plezier samen, onder de bezielende leiding van Sigita Zurauskaité, professioneel dirigent.

Het repertoire is zeer gevarieerd: een mix van hedendaagse popsongs, evergreens en internationale liedjes in meerdere talen.

We treden regelmatig op en zingen op bijv. korenfestivals of (kerst)markten.

Recentelijk hebben we met veel succes een meezingavond georganiseerd in het Barontheater in Opende, i.s.m. met de band Sixperience.

We hebben ruimte voor nieuwe leden. Hou je van zingen en lijkt het je leuk om dit met een enthousiaste groep vrouwen te doen? Ervaring is niet nodig, plezier en passie wel!

www.popkoorhadewijn.nl

Schilderen met Ciska

Ciska Beukema

Heb je altijd al wil leren tekenen en schilderen, dan is nu je kans.
Binnenkort begint er een cursus tekenen en schilderen in je eigen omgeving (Grijpskerk ).
Schilder- of tekenervaring is geen voorwaarde.
In deze cursus staat het plezier en ontwikkelen van ieders mogelijkheden op de eerste plaats. Daardoor is deze cursus is voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

De cursus wordt gegeven in het Cultureel centrum de Wierde door Ciska Beukema.
Ik zal me even voorstellen. Ik ben Ciska Beukema, ik woon en werk in Wergea. In Wergea, Drachten en Bakkeveen geef ik al langere tijd cursussen tekenen en schilderen.
In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Klassieke Academie in Groningen. Op deze academie heb ik 6 jaar les gehad waarbij ik veel leerde over schilder- en tekentechniek, materiaalkennis en hoe een cursus op te zetten.

Door deze opleiding en mijn ervaring kan ik bijna iedereen helpen om beter te leren tekenen en schilderen. De groepen waar ik nu lesgeef zijn heel divers, er zijn groepen volwassen, kinderen en ook ouderen. Veel cursisten die dachten dat ze geen talent hadden hebben er een prachtige hobby aan over gehouden.

De cursussen worden op verschillende plaatsen gegeven in blokken van twee keer 12 weken. Het 1e blok van september tot december en het 2e blok van januari tot april.
De lessen worden gegeven in het Cultureel Centrum De Wierde te Grijpskerk op:
Maandagmiddag
Dinsdagmiddag
Woensdagavond

Gewerkt wordt met materiaal zoals potlood, pastel, aquarel en olieverf (materiaal voor eigen rekening)
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Ciska Beukema telefoon 06 29101138

Ook kun je hier opgeven, doe je dit snel, dan kun je nog meedoen in de cursus van januari 2020.

Ook start binnenkort een cursus tekenen voor kinderen uit groep 7-8.
Hiervoor kunt u uw kind ook al opgeven op bovenstaand telefoonnummer.